© 2018 Formulab.hu kozmetikai alapanyag webáruház

  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Google+ Icon

Kozmetikai minőségű xantángumi, mely az egyik legszélesebb körben használt natúr gélképző.

A xantángumi egy magas molekulasúlyú poliszacharid, amelyet a Xanthomonas campestris nevű anyagból fermentálással, egy természetes eljárással nyernek. 

Kiváló emulzió stabilizáló adalék, de használható tenzid alapú termékekben is. Negatív töltésű, ezért kationos rendszerekben nem alkalmazható, csak anionos vagy nemionos termékekben. Leginkább a savas közegű (pH < 7) formulákhoz illik.

Az ECOCERT és a COSMOS is elismeri. 

Xantángumi

330.00FtÁr
Kiszerelés
  • Xanthan Gum

  • 0,1-1%

0