© 2018 Formulab.hu kozmetikai alapanyag webáruház

  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Google+ Icon

A sodium cocoyl glutamate egy gyengéd anionos tenzid, amelyet főként haj és testápolási termékekben szoktak használni, mint amilyenek a samponok, tusfürdők, folyékony szappanok és babaápolási termékek. A bőrödet puha és sima érzetűvé varázsolja. Nem irritáló, nem allergizáló és nem tömíti el a pórusokat.

Kitűnő habzást segítő és szolubilizáló tulajdonságú.

 

Selymessé és könnyen kifésülhetővé teszi a hajadat. 

 

Kókuszolajból és fermentált cukorból állítják elő, nem etoxilált és szulfátmentes. 

 

Mosóaktív hányad: 32-35%

 

Ajánlott adagolás samponokban: 15-20%

Sodium Cocoyl Glutamate

950.00FtÁr
Kiszerelés
  • Sodium Cocoyl Glutamate

0