© 2018 Formulab.hu kozmetikai alapanyag webáruház

  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Google+ Icon

A sárgabarack magjából préselt olajat széles körben használják kozmetikai összetvőként, mert könnyű, nem kelt zsíros érzetet, és táplálja a száraz bőrt. Kitűnő masszázsolaj, és érzékeny bőrűek is bátran használhatják. Alkalmas érett, dehidratált, elvékonyodott bőr ápolására. Minden bőrtípusra ajánlott.

Sárgabarackmag olaj, finomított

750.00FtÁr
méret
  • Prunus Persica (Peach) Kernel Oil
0