© 2018 Formulab.hu kozmetikai alapanyag webáruház

  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Google+ Icon

Rendkívül erős antioxidáns és bőrtápláló tulajdonságú hatóanyag, segíti a szabadgyökök megkötését. Az E vitamin acetát formája a bőrre fejti ki antioxidáns hatását. Ha növényi olajokat is használsz a termékedben, célszerű E vitaminnal (Tocopherol) keverve alkalmazni, amely az olajok avasodását gátolja, így komplex hatást érhetsz el.

 

Hőérzékeny hatóanyag, ezért mindig a hűlési fázisban, 40 C alatt keverd a készítménybe. 

 

Adagolás: 0.5-2%

E vitamin acetát

990.00FtÁr
méret
  • Tocopheryl Acetate
0